12. den | Kokosová párty | Pavel Adventurer

Dopoledne mně naháněl pošťák s novým balíčkem, takže jsem pořádně dospal po táborákové noci až odpoledne. Když jsem se probral, tak jsem se pustil do organizování kokosové párty, což byla pro některé i rozlučková, protože Dudovi další den odjížděli.

Nejprve jsem se v podvečer pustil do další vymírající aktivity asice výlov mincí z kašny na naměstí. Na klepač jsem připevnil páskou několik magnetů a ten jsem ještě připevnil na tyčku od smetáku.

Vše bylo perfektně promyšlené nicméně se výlov z nějakého důvodu nezdařil, protože se magnety nepřitáhli žádnou minci. Nicméně se aspoň děti zapojili a akci si užili.

Při návratu domů jsme na mostě zastihli našeho kamaráda z Nikaragui a tancem podpořili jeho pouliční vystoupení.

Na party dorazili i ty nejmenší a nad kokosem lahodného moku debatovali, zda je ekologické kokosy k nám dovážet.

V lednice mi jich hodně zbývalo a tak jsem se rozhodl, že pozveme někoho z ulice, nejlépe nějaké krásné holky. Když jsem vykoukli z okna tak zrovna procházela smečka 7 holek. Chvíli váhali a najednou byli u nás doma a pili kokos.

Jedna slečna měla rozlučku se svobodou a holky pro ní sháněli striptéra. Nejen na cestách jsem už lidem plnil různé přání a měl před sebou zase novou výzvu.

Z hluboka jsem se nadechl, nahodil boratky a pustil se do práce. Je to práce jako každá jiná a někdo to musí dělat. Holky mně mimo jiného poznali z mého vaření z prostřena a fotili se semnou jako s celebritou.

Dopili jsme kokosy a vyrazili na párty, kde show pokračovala až do brzkých ranních hodin.

Vše jsem zakončil exemplární koupačkou v kašně.