6. Den | Bleší Trh | Pavel Adventurer

Ráno jsem vykoukl z okna a zjistil jsem, že nám někdo ukradl unes-co vlajku. To jsem nahlásil ředitelce projektu Katce Šedé jejichž povel byl neúprosný vyrobte další. Vlajku musel někdo brutálně uškubnout, protože byla do lana provlečená.

Na 10. hodinu jsem došel na širokou ulici na bleší trh. Měl jsem krámek u létajícího koberce. Neměl jsem toho moc na prodej. Donesl jsem spíš indický chleba a datle na ochutnávku pro ostatní účastníky projektu ale i kolemjdoucí.

Rovněž jsem pro ně uvařil černý čaj, který měl velký úspěch díky medu, který mi donesla Peťka Lewis. Díky. Čápaty měli zase úspěch u dětí od Honzíka Tilingera. Můj arabský oblek přitáhl jednu paní ze Sýrie, jejichž rodina v Krumlově provozuje kebab. Pokecal jsem s ní arabsky a ona mně pozvala na kebab do jejího bufiku.

Odpoledne jsem se pustil do tvorby nové vlajky k čemuž mi hrála nějaká houslistka na ulici, takže tvorba utekla jako voda. Po jejím vyvěšení jsem postával na ulici a narazil na Eliáše, který zrovna hrál opodál na ulici.

Nakonec dne jsem si šel ještě vyklepat koberec. Poblíž nebyl žádný klepač a tak jsem to hodil přes most a zaprášil nám pár turistu. Kolem zrovna procházel nějaký místňák a začal se mi posmívat, že tam nikdo nikdy koberec neklepal. Takže všechno je jednou poprvé.

Večer jsem došel na skleničku vína k Tiligerovým. Tam měl Honzík návštěvu, se kterou jsem se seznámil a strávil s nimi celý večer nad vínem a dýmkou míru.