8.den | Dvě mouchy jednou ranou | Pavel Adventurer

Ani jsem pořádně nedospal celonoční flámování z předchozího dne a v pondělí ráno jsem byl už zase v pohybu. Na raní jógu jsem utíkal, abych všechny, kdo přišli cvičit pozval osobně na mou přednášku. Doma jsem dopoledne na počítači vyrobil plakát a ten nechal vytisknou v informační centru.

Odpoledne jsem začal obcházet různé místa a plakáty na mou přednášku nechal vylepovat. Zabil jsem tak dvě mouchy jednou ranou. Za prvé jsme provozoval vymírající činnost plakátování a za druhé plakáty posloužili pro propagaci samotné přednášky.

Večer jsem na Latránu opět chytal internet a dělal i pozvánku přes sociální sítě. Kolem procházel mladý místňák Milan, který mě znal z internetu. Zastavil se a povídá „co tady děláš Pavle?“ následovala standardní odpověď vybruji si tady.

Na chvíli jsme se zakecali. Po chvíli, přišla Maja, se kterou jsem se poprvé potkal předchozí den v kavárně Ántré. Oba dva jsem posléze pozval, ke mně domů na sklenici ječmenu. Kolem půlnoci dorazil podpořit náš projekt můj kamarád Petr a pak jsem se rozloučil s děckama a šli jsme spát.