TETA na promenádě s neteřinkou. Hospoda s pivem za 90,- to trochu KAZI.

Mně se prostě nemohlo stát nic lepšího, než brigáda v samém srdci Českého Krumlova. Miluju to tady. A kdo tu ještě nebyl, tak doplnit vzdělání! Dnes se chystáme překročit hranice všedních dnů. Ráno to začalo slibně. Trojitým saltem jsem překonala špičácké chodníky, samou láskou vysypu všechny drobný do dlaně chlapíkovi, který pod Plášťákem zuřivě hučí do didgeridoo, určitě nefetuje a určitě potřebuje prachy na vlak do Budějc, znalým okem jsem skoukla kameru nacházejíc se na budově radnice, přecejen budeme kamarádky celý měsíc, přecupitala náměstí, odpověděla na dotazy typu, kde je infocentrum a veřejné toalety, abych následně vyfasovala neteřinku v golfkách.

Miluju jarní bouřky, když mě potkají na náměstí v Krumlově, můžu se schovat do podloubí. Před sluníčkem se ale coby teta s kárkou do podloubí schovávat nechci. Uvítala bych nějakou zeleň, pod kterou se dá dřepnout, nebo je to až takové sci-fi?

Misi dokončuji koupí zákusku ve slevě z 75,- Kč na 60,- Kč. Co bych neudělala pro synovečka a už jen odtáhnout domů, do vesničky střediskové. Ještě, že ti řidiči na chvalšinské silnici jsou tak ohleduplní a zastavují na přechodu, zatímco davy turistů (cenzuruji na něžnější výrazivo, aby mi nebouchl displej) se z parkoviště trousí po skupinkách, takže řidič je nucen čekat a čekat. Vím, že to není zajímavé téma typu řepka a novičok, ale vyhlašuji odbornou anketu, zda by na tomto místě byl vhodný podchod, či nadchod?!? Uzávěrka je na konci června, snad si do té doby nevyvinu k Číňanům citový vztah.

Prohlašuji sezónu za zahájenou. Tohle je teprve začátek.