27.8.

Při příjemné pozdní snídani v Široké ulici konverzujeme s návštěvou až z dalekého Slovenska. Krumlovem jen projíždí při návratu z dovolené, přesto si s námi přišli posedět a popovídat i o projektu.
Je dobře, že se o projekt zajímají také mladí lidé i ze zahraničí. 🙂 Z vlastní zkušenosti víme, že někteří mladí obyvatelé Českého Krumlova (kolem osmnácti let) mají mnohdy informace z druhé ruky a zkreslené, takže je projekt ani nezajímá.

Blíží se konec našeho pobytu a rád bych se dotkl problematiky internetu. Nevím jak v celém Českém Krumlově, ale v Široké i na Latránu připojení na internet „jede jako šnek“.  V dnešní moderní, elektronické době člověk potřebuje využívat internet každý den k nejrůznějším potřebám, hlavně pracovně. Pravděpodobně by se tento problém měl řešit.

Rádi bychom pochválili malé papírnictví v Soukenické ulici. Bývá otevřené i o víkendu a vždy jsme sehnali, co jsme potřebovali. Hned po potravinách to byl náš druhý nejnavštěvovanější obchod v Krumlově. Oproti Koh-i-nooru byli prodavači vždy velmi příjemní.

Odpoledne na náměstí jsme zakončili přestřelkou v Bangu!